Rakennus Vepeso Oy - Helsinki, Espoo, Vantaa, Rovaniemi

Olemme uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusalan yritys Lapin- ja Uudenmaan alueella, mutta toimintamme ulottuu laajasti myös muille alueille. Koemme tärkeäksi tarjota luotettavaa palvelua alusta loppuun asti ja toteutamme tämän vankalla, yli 15-vuoden kokemuksella rakentamisen eri osa-alueilta.

Rakennus Vepeso Oy nopeasti kehittyvä rakennusalan yritys, jonka toiminta on saanut alkunsa 2018. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta, olemme luoneet vahvat suhteet asiakkaisiimme ja todistaneet olevamme luotettava kumppani kohteessa kuin kohteessa. Pääprioriteettimme on toteuttaa tilattu työ sovitussa aikataulussa ja panostaa työnjäljen laatuun, jotta lopputulos on paras mahdollinen.

Useat rakennusalan toimijat ajattelevat, että asiat tehdään samalla tavalla kuin 30-vuotta sitten. Me Rakennus Vepeso Oy:llä tiedämme, että pitkän kokemuksenkin omaavan täytyy opiskella ja kehittyä rakennusalan ammattilaisena tähän päivään. Varmistamme kohteidemme työnlaadun panostamalla nykyaikaiseen laadunvalvontaan. Yrityksemme toimihenkilöt sekä asentajat yhdessä varmistavat, että tilattu työ on sovitun mukaista.

Asiakkaisiimme kuuluu mm. vakuutusyhtiöt, yksityishenkilöt, rakennusliikkeet, taloyhtiöt, rakennuttajatahot sekä yksityiset liike- ja asuinrakennuttajat.

Korjausrakentaminen   Uudisrakentaminen   Ota yhteyttä

Yritys - Rakennus Vepeso Oy