Korjausrakentaminen 

Tarjoamme ammattitaitoista korjausrakentamista vuosien kokemuksella. Oli sitten kyseessä linjasaneeraus, liiketilojen saneeraukset tai muut korjausrakentamisen osa-alueet, olemme oikea kumppani kyseiseen työhön. Panostamalla laatuun, pitämällä sovitusta ja suunnitellusta kiinni, olemme nopeasti nousseet luotettavaksi toteuttajaksi rakennussaneerauksen saralla Suomessa. Kumppaneitamme ovat mm. taloyhtiöt, yksityiset ja vakuutusyhtiöt. Laadukas korjausrakentaminen koko Pohjois-Suomen alueella. Ota yhteyttä, kun etsit korjausrakentamisen ammattilaista! 

Linjasaneeraukset - Rakennus Vepeso Oy

Linjasaneeraukset

Linjasaneeraus eli perinteinen putkiremontti on hyvä tapa saada myös asuntojen märkätilat uusittua vesi- ja viemäriputkien lisäksi. Kyseisissä tilanteissa yleisesti uusitaan myös sähköt.

Rakennus Vepeso on oikea tekijä linjasaneerauksen toteuttamiseen, sillä palvelumme kohtaa nopeus ja laatu.

Toimitilamuutokset - Rakennus Vepeso Oy

Toimitilamuutokset

Liike- ja toimitilamuutoksilla saadaan tilojen koko kapasiteetti käyttöön ja näin ollen parempi toimivuus. Varmistamme parhaan lopputuloksen ottamalla yksilöllisesti huomioon asiakkaan tilat ja toiminnan tarpeet. Rakennus Vepesolla on vankka kokemus tilojenmuutostyöstä. Olipa kyseessä isompi tai pienempi tilojen muutos, olemme oikea kumppani sen toteuttamisessa. Ota meihin rohkeasti yhteyttä tarjouspyynnön merkeissä!

Huoneistoremontit - Rakennus Vepeso Oy

Huoneistoremontit

Huoneistoremontilla parannetaan tilan viihtyvyyttä ja näin saadaan asunnolle myös parempi arvo. Usein huoneistoremontissa uusitaan märkätilat, kalusteet, lattiamateriaalit. Väliovet, seinät ja katot maalataan. Toteutamme huoneistoremontteja niin yksityisille kuin yrityksillekin. Ota meihin rohkeasti yhteyttä tarjouspyynnön merkeissä!

Muut saneerauspalvelut - Rakennus Vepeso Oy

Muut saneerauspalvelut

Rakennus Vepeso toteuttaa myös pienet timanttityöt omalla kalustollaan. Palveluihimme kuuluvat vesi- ja muut vahinkosaneeraukset. Ei ole niin pientä tai isoa hommaa, ettemmekö olisi siihen ammattitaitoinen kumppani. Ota meihin rohkeasti yhteyttä tarjouspyynnön merkeissä!

Sisäilmakorjaukset

Toteutamme sisäilmakorjaukset ammattitaidolla ja laadukkaasti. Rakennus Vepesolle tärkeintä on, että lopputulos on turvallinen ja terveellinen asiakkaalle. Paremmalla sisäilmalla parannetaan huomattavasti asunnon viihtyisyyttä ja arvoa. Ota meihin rohkeasti yhteyttä tarjouspyynnön merkeissä!